Tale 2

Det er litt underlig. Jeg lever av å skrive, men å få noen bevingede ord ned til to som jeg har blitt veldig glad i - gav meg flere problemer enn jeg hadde regnet med! Og nå vet jeg gubben har mistet både munn og mæle – for at jeg ikke finner ord hender meeeget sjelden!

Jeg møtte Glenn først – og skjønte fort at dette var en kar med mye humor, lite hår og stor høyde. Vi ble overtalt til å dra på Larvikstreffet – som sagt så gjort. Jeg syntes sykkelen min var stor, jeg – inntil Glen tilbød seg å kjøre den ned en vei med grus og røtter på. Da gled tankene mine tilbake til barndommen og min lille røde DBS – det var nemlig sånn sykkelen min så ut under Glen. LITEN.

Ingrid fikk jeg gleden av å møte ved en senere anledning – og det har blitt brettspill, deilig mat og en mengde latterbrøl.

Det er ti ting jeg ikke har som jeg misunner Ingrid...okei...elleve da om jeg skal regne med Glenn – og det bør jeg vel, ellers blir han nok vonbråten.

Men de ti tingene er altså hennes utrolige grønne fingre! Gubben min har skjønt det - først fikk jeg en kaktus -når den gikk heden – fikk jeg en silkeblomst...with the comment *not even you can kill this* - i rest my case!

Ingrid derimot har skapt dette stedet til en fargeklatt av vakre blomster. En ønskebrønn til og med – så her tror jeg nok lykken vil bli – Vi bare hiver en mynt hver i den – og ønsker gode ting for brud og brudgom.

Jeg skal ikke plage dere stort mer – men vil avslutte med et dikt. Jeg fant det første verset - og la til det andre – og det lyder som så:

Jeg vet et ord

som er så rikt

ja - selve ordet

er et dikt

Det tvinger hat

og skjenker fred

og ordets navn

er kjærlighet


Jeg vet et ord

som favner smil

et ord som alle

kan få til.

Det gjødsler alt

som ligger brakk.

Det vesle ordet lyder takk.


Jeg vet et ord

som tindrer lett

et ord så vakkert

rett og slett.

Den styrken finner

dere to -

og dette ordet

det er tro.


Jeg vet et ord

så trygt og godt.

Et ord som alle

har forstått.

Et ord som trengs

der vi skal vandre.

Et ord med styrke -

det er hverandre.


Jeg vet tre ord

som sier alt -

som splitter mørkets

harde makt.

Tre ord som stråler

klart i vei -

to blikk som sier –

jeg elsker deg.


Med lett penn...

Det er mange som ikke har dikterevner - og da er det jo bra at det finnes noen som kan hjelpe! Alt blir skrevet personlig etter opplysninger dere gir oss - og vi har kunder som har vært med oss siden starten i 1988! Nye kunder er meget velkomne også. Årene går - dåpsbarnet konfirmeres - gifter seg - stadig nye ting som skjer. Og Sangfuglen kan levere sanger og taler til alle anledninger.